Micromix

​Micromix is de playback-en freepodiumwedstrijd van VFG, de vereniging voor mensen met een beperking van De Voorzorg.

 MICROMIX is dit jaar aan de 12e editie toe met de bekende playback- en freepodiumwedstrijd waarin het talent van personen met een beperking in de kijker wordt gezet. Op woensdag 18 oktober 2017 doen zij De Limburghal in Genk daveren. De deelnemers maken bovendien kans op de publieksprijs, de BV-prijs en de VFG-prijs. Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 10u30 tot 15u (deuren open om 9u30) genieten van een show boordevol ambiance.

Spetterende opener

We vliegen er dit jaar stipt om 10u30 in met een spetterend optreden van Yves Segers, dé sfeermaker en feestbeest bij uitstek als we denken aan Nederlandstalige ambiancemuziek, waarna de presentatie in handen ligt van Roel Vanderstukken.

Nog meer toppers

‘s Middags staat er een optreden van Koda op het programma. Het blinde duo wist heel Vlaanderen te overtuigen met hun deelname aan ‘Belgiums Got Talent’ met een finaleplaats als gevolg. 

Het dak gaat eraf

Om onze 12e editie spectaculair af te sluiten hebben we dit jaar opnieuw gekozen voor een groep die geen introductie nodig heeft: De Romeo’s. Verwacht je aan verfrissende meezingmedleys bij het optreden. De Romeo’s blijven ... 100% FEESTGARANTIE. Het dak gaat er sowieso af!

We zijn er helemaal klaar voor: toppers uit de schlagerwereld en Belgium’s Got Talent in combinatie met onze eigen artiesten, een gezellig ingeklede zaal en een publiek dat helemaal uit de bol gaat. Dat mag je zeker niet missen …

Micromix 2017: praktisch

Na het succes van vorig jaar is snel inschrijven de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

Inkom: € 5
Tickets (reserveren voor 13/10): 011 27 85 00 - vfglimburg@devoorzorg.be
Locatie: Limburghal Genk - Jaarbeurslaan 6 - 3600 Genk

VFG Limburg, organisator van MICROMIX, zorgt voor een 100% toegankelijk evenement met aangepaste toiletten, een verzorgingsruimte, ringleiding, reuze schermen en een doventolk.

101 goede redenen om lid te zijn van De Voorzorg

Je bent van harte welkom bij ons warm ziekenfonds

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11