Belastingservice

De belastingaangifte invullen: een hele klus met de vele codes en de vaak veranderende fiscale spelregels. Hoe zit het nu met de woonbonus en andere belastingverminderingen zoals bv. dienstencheques? Geen nood, De Voorzorg helpt jou! Onze belastingspecialisten vullen je aangifte zorgvuldig in. Bovendien zijn ze goed vertrouwd met alle fiscale regels, nieuwtjes en aftrekposten, waardoor je er vaak je voordeel mee doet.​​

 

belastingservice.png 
In heel Limburg organiseren De Voorzorg, sp.a Limburg en ABVV Limburg zitdagen waar je gratis terechtkan voor het invullen en de berekening van je belastingbrief. Dan weet je meteen hoeveel je het volgende jaar terugtrekt of moet betalen. Klopt achteraf het bedrag niet met de berekening van De Voorzorg? Geen nood, dan zoekt ons belastingteam dit verder voor jou uit.
 

Belastingservice 2020

 
Ook dit jaar bieden we jou de mogelijkheid om je aangifte door ons te laten verzorgen. Door de huidige maatregelen in verband met het coronavirus, zal onze belastingservice dit jaar iets anders verlopen. We proberen zo veel mogelijk op afstand te werken, voor jouw en onze veiligheid.
1. Maakte je vorig jaar gebruik van onze belastingservice?
 
Dan nemen wij uiterlijk 14 juni via e-mail of telefonisch contact met je op. We bezorgen je een stappenplan en vragen jou om ons een volmacht te geven om je aangifte voor jou in te vullen. Verder ontvang je een checklist met enkele vragen en een lijstje met welke documenten wij nodig hebben (indien van toepassing). Je kan alles aan ons bezorgen via e-mail of op afspraak in een kantoor van De Voorzorg. Opgelet: hou je paspoort en pincode bij de hand.
 
Heb je hulp nodig of heb je geen telefoon of e-mail ontvangen van ons? Contacteer ons dan via belastingservice@devoorzorg.be of maak een afspraak in één van onze kantoren.
2. Maakte je vorig jaar nog geen gebruik van onze belastingservice?
   
  Ook dan helpen wij jou graag verder met je belastingaangifte. Je kan hiervoor een afspraak maken bij elk kantoor van De Voorzorg dat voorzien is van (plexi)glas.
   

  Opgelet: Heb je een afspraak in een kantoor, breng dan ook zeker je paspoort en pincode mee.

  Nog vragen?
   
  Voor verdere vragen of bij problemen mag je ons steeds contacteren via belastingservice@devoorzorg.be.
   
  Tot binnenkort!
   

  Contacteer ons

  Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

  De Voorzorg

  Capucienenstraat 10
  3500 Hasselt

  011 24 99 11