Je bent hier:

HomeVoordelen & Advies

De Voorzorg verwent jonge ouders

De Voorzorg heeft een uniek aanbod aan voordelen en diensten voor jonge ouders in huis. Je leest ze hier.

 

Word jij binnenkort mama of papa of ben je kersverse ouder? Proficiat! De Voorzorg verwent haar leden met een geboortepakket tot 500 euro.
Maak je keuze uit:
• Geboortepremie van 260 euro (130 euro per ouder dat lid is bij De Voorzorg) of
• Een kwaliteitsvolle wandelwagen (indien beide ouders lid zijn) of
• 4 geboortegeschenken (2 per ouder dat lid is bij De Voorzorg) – ontdek de geschenken alvast op www.devoorzorg.be/geboortegeschenken.
 
Vul aan met:
• Vertroetelgeschenk - *Onder bepaalde voorwaarden krijg je een extra geschenk.
• Baby’s cadeau - *Onder bepaalde voorwaarden krijg je een extra geschenk.
 
Is je peuter tussen 2 en 3 jaar en lid van De Voorzorg dan krijgt hij of zij een prachtige, kwaliteitsvolle loopfiets!
 
 

Kan je wel wat hulp gebruiken in het huishouden? Dan kan je een beroep doen op een poetshulp via dienstencheques. De poetshulp helpt je niet enkel in het huishouden, maar gaat ook boodschappen voor je doen en bereidt maaltijden voor. Zoals jij wil! Daarnaast kan je deze cheques inbrengen bij de belastingen.
 
 
Voel je je wel eens onzeker als jonge ouder? We zijn er voor je. Bij de consultatiebureaus kan je terecht met al je vragen.
 
Wanneer je terug thuis komt na je bevalling, heb je graag wat hulp bij de verzorging van je kindje. Je staat er niet alleen voor. Onze verzorgenden komen aan huis om je te helpen.
 
 
Nood aan wat tijd voor jezelf of samen met je partner? Met de handige app SOSbabysit kan je zelf op zoek naar een babysitter in je buurt. Alle babysitters kregen een uitgebreide opleiding. Een babysit kost je 6 euro per uur. Daarnaast betaal je 12 euro per jaar, waarmee de babysitter en je gezin verzekerd zijn.


Meld je aan op SOSbabysit

Ga met een gerust gevoel naar het werk terwijl onze dienst Thuisoppas zieke kinderen voor je ziek kindje zorgen. 7 dagen op 7 bereikbaar, van 8u tot 20u.

Thuisoppas zieke kinderen

 

 

 
Met KliniPlan en KliniPlanPlus heeft De Voorzorg 2 sterke hospitalisatieverzekeringen in huis. Ook als je al zwanger bent kan je nog aansluiten. Er geldt wel een wachttijd van 3 maanden. Na deze wachttijd, word je vergoed op basis van een meerpersoonskamer als je voorafgaand aan onze verzekering geen andere hospitalisatieverzekering had.
 
 

Een goede gezondheid vinden we allemaal belangrijk. Tegelijk merken we hoe snel de medische kosten kunnen oplopen, ook zonder dat je naar het ziekenhuis moet. Met een ViviPlan-verzekering krijg je tot 1500 euro per jaar terugbetaald voor medische kosten, inclusief een ziekenhuisopname en een geboorteforfait van 250 euro.

 
 
 
 
 
Babybabbels zijn lessenreeksen voor jonge ouders om de band tussen moeder en kind te versterken. Verwen jij je kindje met babymassage, doen jullie samen kinderyoga of houd jij het hoofd koel met EHBO?

Ontdek Babybabbels
 
Jaarlijks zijn er 3 instapmomenten wanneer je kan starten met één van de sportclubs: januari, april en september. Kom heerlijk tot rust tijdens de lessen yoga, werk aan je figuur tijdens de workshops pilates of leer jezelf verdedigen. Daarnaast zijn er ook zelfontplooiingslessen: voor een gezonde geest in een gezond lichaam.
 
 
Zin om je te ontspannen? Alleen, met je partner of met vrienden. De sauna is hier de ideale plek voor. Je krijgt als lid minimum 15 % korting in 15 Limburgse saunacentra.


Ontdek de saunabrochure

 

​Heb je het wel eens wat moeilijker? Je staat er niet alleen voor. De Voorzorg vindt je gezondheid belangrijk. Zowel fysiek als mentaal. Daarom is er de nieuwe campagne IkbenIk. Neem zeker eens een kijkje op www.ikbenik.be. Doe de test en krijg tal van doe-het-zelfmodules en tips die je een positieve boost zullen geven.

 
 

Lid worden van De Voorzorg

Wil jij genieten van de voordelen en diensten van De Voorzorg?

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11