Onze verzekeringen

​De kosten die gepaard gaan met een ziekenhuisopname of een tandartsbezoek kunnen hoog oplopen. Wij zijn er graag voor jou om deze kosten betaalbaar te houden. Want jouw (financiële) gezondheid komt voor ons op de eerste plaats.    

Maak een keuze tussen onze hospitalisatieverzekeringen 'KliniPlan' en 'KliniPlanPlus', of bekijk onze tandverzekering 'DentaPlan' (dit is de nieuwe naam van onze tandverzekering).​

​​​

 

Sluit nu ook na je 65ste  aan bij onze kostendekkende hospitalisatieverzekeringen.

 

De hospitalisatieverzekeringen KliniPlan, KliniPlanPlus en de Aanvullende en Super Hospitalisatie Vergoeding worden aangeboden door de VMOB SOHO, Sint-Jansstraat 32-38, 1000 Brussel. De VMOB SOHO is toegelaten onder nr. 350/01 om de tak 2 "ziekte" te beoefenen. Klachten in verband met het verzekeringscontract of de uitvoering ervan kunnen gericht worden aan de VMOB SOHO of rechtstreeks aan de Ombudsdienst der Verzekeringen (de Meeûssquare 35, 1000 Brussel).

De VMOB SOHO en haar erkende verzekeringsagenten zijn onderworpen aan de AssurMiFID reglementering. In dit kader kunt u hier de informatiefiche raadplegen, alsook het gehanteerde belangenconflictenbeleid​.​​ Bekijk ook de segmentatiecriteria voor al onze verzekeringen.

Lees hier ons SFCR-rapport.

Wat bij hospitalisatie?

Trek goed voorbereid naar het ziekenhuis.

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11