Gezondheidsdienst Sportclubs

In samenwerking met vzw Gezondheidscomités organiseert VIVA-SVV sportreeksen en zelfontplooiingslessen. ​​

 

gezondheidsdienst optie 2.png

SPORTCLUBS

De lessenreeksen sport en zelfontplooiing worden aangeboden met verschillende instapmomenten, op diverse locaties in Limburg. Details over locatie, datum, prijs ... staan in onze brochure die je hier kan downloaden. 

  

Aanbod 2018 - 2019

NIEUW (Uit)houdingstraining


Training in een kleine groep (vrouwen) om je lichaam sterker, fitter en gezonder te maken met bijzondere aandacht voor een correcte houding. Iedereen traint op eigen tempo, de oefeningen worden aangepast aan jouw niveau, de coach let goed op een correcte basishouding. Werk samen met lotgenoten aan een beter figuur, krijg meer zelfvertrouwen in een sterker lichaam!

Yoga


Yoga is een ideaal middel om te onthaasten en je stressniveau te verminderen. Het werkt helend voor lichaam én geest. De rustige oefeningen hebben een gunstig effect op je hele lichaam en versoepelen je spieren. De yogahoudingen activeren spieren die je in het dagdagelijkse leven nauwelijks gebruikt en stretchen de spiergroepen die elke dag onder spanning staan. Hierdoor breng je het lichaam terug in evenwicht, verjong en versterk je het. We bieden verschillende vormen van yoga aan. Op www.viva-svv.be kom je er alles over te weten. 

Pilates


Pilates is een rustige work-out om je lichaam te verstevigen. Het is bewust bewegen, met controle en beheersing, met een specifieke ademhaling en vloeiende bewegingen. Door pilates krijg je een betere houding, een beter figuur, de spieren worden steviger en soepeler en je concentratie verbetert.

Mindfulness


Mindfulness is een methode die je leert om op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag. Met deze wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining leer je beter omgaan met stress, slapeloosheid, depressie, pijn ... Met mindfulness leer je leven in het hier en nu.

Deelnemen en prijzen

  • Iedereen kan deelnemen aan de clubs, maar inschrijven is verplicht wegens het beperkt aantal plaatsen
  • Prijzen variëren per lessenreeks
  • Een proefles is mogelijk bij iedere lessenreeks van de sportclubs 

Praktisch:

Er zijn vaste instapmomenten in september, januari en april. Ben je niet zeker of deze sportreeks wel geschikt is voor jou? Geen probleem! De eerste les kan je steeds een proefles volgen!

Onze plaatsen zijn beperkt, vandaar dat we steeds vragen om vooraf in te schrijven.​​​

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal en de soort sportlessen.

Info & inschrijven

Gezondheidsdienst vzw
T 011 27 85 10

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11