vibez

vibez is het bruisende en out of the box vakantie- en vrijetijdsaanbod van De Voorzorg voor kinderen en jongeren van 5 tot 25 jaar. Tijdens onze vakanties en activiteiten word je uitgedaagd om je passie te ontdekken en verder te ontwikkelen. Natuurlijk gaan we ook gewoon voor een supertoffe tijd waar je helemaal jezelf kan zijn. Leden van De Voorzorg krijgen tot 50 procent korting. Kies zelf jouw vibez op www.vibez.be. ​

 vibez? Wazda?

Jongeren zijn de toekomst. En daarom investeren we in jou! Joetz, de kinder- en jongerenwerking van De Voorzorg heeft de handen in elkaar geslagen met Let’s Go Urban Limburg om een on the edge vakantie- en vrije tijdsaanbod te lanceren op maat van kinderen en jongeren. Het resultaat is een totaal vernieuwend vrije tijdsaanbod waarin beleving en talentontwikkeling voorop staan. 

Wie kan er mee?

vibez is er voor kinderen jongeren van 5 tot 25 jaar die zin hebben in een iets andere vakantie. Of je nu helemaal bezeten bent van de Urban vibez, de Creative vibez of de Sport vibez, wij bezorgen je dé ervaring om nooit te vergeten. Ontdek én beleef je talent in één of meerdere van onze vakanties en voel zelf de vibez!
 
Check it out op www.vibez.be. Heb je helemaal de vibez te pakken? Word fan van ons op Facebook en deel onze pagina met je vriendjes die je wilt uitnodigen op jouw favoriete vibezvakantie!  

Versterk jij mee de vibez? Word begeleider op onze vakanties

vibez is altijd op zoek naar creatieve, talentvolle maar ook gewoon leuke jongeren die zich willen inzetten om kinderen en jongeren een leuke tijd te bezorgen. Voel jij de vibez om één (of meerdere) van onze kinder- en jongerenvakanties te begeleiden? Ben je ouder dan 16 en doe je graag ervaring op in het jeugdwerk? Kom dan zeker ons vibez-team versterken!
Schrijf je in voor de animatorcursus van Joetz. vibez doet voor haar kinder- en jongerenvakanties beroep op de animatoren van Joetz vzw, de jeugdwerkorganisatie van De Voorzorg.

 

Alle info op www.vibez.be.  

Meer weten?

vibez vzw
Capucienenstraat 10
 3500 Hasselt
 
 
T: 011 27 85 15
 

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11