S-Sport // Recreas

Sport en beweging voor iedereen.

 

Wat is S-Sport // Recreas vzw?

S-Sport // Recreas vzw is een door Sport Vlaanderen erkende en gesubsidieerde Vlaamse sportfederatie waar iedereen meetelt. Via het ondersteunen van sportclubs en het organiseren van sportactiviteiten bieden we een recreatief sport- en bewegingsaanbod voor jong en oud én voor personen met en zonder handicap.
 
Voor ons is sport meer dan een doel op zich. Sport en beweging zijn een middel om mensen samen te brengen en de samenhorigheid in de maatschappij te vergroten. Solidariteit en verdraagzaamheid staan centraal binnen onze sportfederatie.
 
Sportclubs moeten bij ons de beste ondersteuning krijgen, daarom werken we met regionale sportclubondersteuners die steeds klaarstaan, kort op de bal spelen en sportclubs van nabij ondersteunen.

Voor wie?

Onze expertise in seniorensport en gehandicaptensport willen we aanwenden om in de eerste plaats zoveel mogelijk ouderen en mensen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen in een context met veel aandacht voor de link tussen sport, bewegen en gezondheid.

Waarom sporten en bewegen bij S-Sport // Recreas? 

  • Bewegen is gezond.
  • S-Sport // Recreas laat je voordelig bewegen en je krijgt er de gezellige sfeer en sociale contacten gratis bovenop.
  • S-Sport // Recreas heeft ervaren begeleiders.
  • We hebben een uitgebreid gamma aan activiteiten. Zo kan je niet alleen in de zomer, maar ook in de winter blijven bewegen.

Aanbod

Er is voor elk wat wils! Bekijk het volledige aanbod op www.s-sportrecreas.be.
Iedereen is welkom, dus kom gerust eens proeven van ons aanbod! Twijfel je nog? Geen probleem, kom dan maar even langs op  een activiteit in jouw buurt of vraag vrijblijvend meer informatie aan. Wedden dat je het binnenkort voelt kriebelen?

Meer info:

S-Sport // Recreas
Guffenslaan 38A
3500 Hasselt
 
 
 

 

 

 
 
 
 

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11