S-Plus

S-Plus: dé vereniging voor plussers!​​​​​​​​​​​​

 

Als vereniging staat S-Plus Limburg volledig ten dienst van 55+’ers, personen die weldra op pensioen gaan of reeds zijn. Kortom, voor zij die in een nieuwe levensfase terechtkomen. Denk hierbij aan het oriënteren in het maken van vrijetijdskeuzes: ga je graag mee op reis, trek je er een dag mee op uit of zet je graag regelmatig lokaal de bloemetjes buiten?

Bovendien ondersteunt S-Plus Limburg plussers in het ontwikkelen van passies en biedt de vereniging een antwoord op tal van bekommernissen. Want hoe zit dat nu juist met jouw pensioen? En hoe kan je je gezondheid optimaliseren? S-Plus Limburg staat voor je klaar.


 

Ga naar:

 • Reizen en daguitstappen 2020
 • Wandelingen 2020
 • S-Plus bij jou in de buurt
 • Pensioendienst S-Plus
 • Infosessies 2020
 • Reizen en daguitstappen 2020

  Trek er samen met ons zorgeloos op uit! We reizen tot ver over de grenzen maar laten ons ook charmeren door lokale trekpleisters. In 2020 staan er maar liefst 7 meerdaagse reizen en 8 daguitstappen gepland. En dat tegen superscherpe prijzen! Denk aan een toffe wandelvakantie in Duitsland, citytrippen naar Barcelona en de feeërieke kerstmarkt in Düsseldorf. Kriebelt het om mee te gaan? Ontdek hier ​ons uitgebreid aanbod of haal jouw brochure af aan een loket van De Voorzorg (vanaf eind november) of op het S-Plus Limburg secretariaat. 

  ​Je kan de brochure hier bekijken​​

  ​Inschrijven?

  Wil je graag mee op reis of op daguitstap? Fijn! Laat het ons weten via 011 27 83 00, limburg@s-plusvzw.be of via volgende links:

  Wandelingen 2020

  Even de natuur in, je hoofd leegmaken, een babbeltje slaan .... Wandelen is niet enkel goed voor je fysieke maar ook je mentale gezondheid. Laat je door onze begeleiders gidsen doorheen de mooiste plekjes in Limburg.
   
  Elke laatste zondag van de maand (behalve in juli en augustus) trekken we onze wandelschoenen aan. Je hebt telkens de keuze tussen 6 of 10 kilometer wandelen. Vergeet geen goed schoeisel, aangepaste kledij en een klever van je mutualiteit.
   

  Bij jouw eerste deelname ontvang je een wandelkaart die telkens afgestempeld wordt. Wandelen met Plussers met Pit is gratis voor leden van S-Plus of S-Sport//Recreas. Anders betaal je éénmalig 15 euro, hierbij is de verzekering inbegrepen voor alle wandelingen.
   

  Ontdek hier de volledige wandelkalender

  S-Plus bij jou in de buurt

  Soms moet je het niet te ver zoeken want S-Plus is er ook in jouw buurt. Van S-Plus Overpelt tot S-Plus Tongeren: onze lokale vrijwilligers ontvangen je met open armen in hun afdelingen om samen leuke activiteiten te beleven. Samen maak je de mooiste wandelingen, daag je elkaar uit voor een spelletje petanque, gooi je de benen al dansend los of kom je gezellig samen bij een tasje koffie. En dat is slechts een voorsmaakje!
   

  Waar is er een werking van S-Plus Limburg actief?

  Beringen-Centrum - Beringen-Mijn - Groot Bree – Brustem - Dilsen-Stokkem - Genk – Ham - Hasselt – Lanaken – Leopoldsburg - Lommel – Lummen – Maaseik – Meeuwen - Montenaken - Neeroeteren-Opoeteren - Overpelt (pelt) – Paal – Peer - Sint-Truiden –Tongeren - Wellen – Zonhoven – (Tessenderlo) – (Hechtel-Eksel)

  Interesse om je aan te sluiten bij één van de lokale werkingen? Aarzel niet om ons te contacteren.

  Pensioendienst S-Plus Limburg

  Ben je op zoek naar snelle en degelijke informatie over de huidige pensioenwetgeving in België? Onze pensioenspecialist biedt een antwoord. Woon één van onze infonamiddagen voor toekomstig gepensioneerden bij of maak een persoonlijke afspraak met de expert. Hij vertelt je alles over de Belgische wetgeving, de situering van je pensioendatum, hoe pensioenen precies berekend worden …. 

  Infosessies 2020

   • 25/01/2020 Hasselt
   • 29/02/2020 Tongeren
   • 30/05/2020 Tessenderlo
   • 20/06/2020 Lommel
   • 19/09/2020 Sint-Truiden
   • 17/10/2020 Maaseik
   • 21/11/2020 Beringen
   • 12/12/2020 Genk

   Adres volgt nog.

  Inschrijven kan via pensioen@devoorzorg.be, 011 27 83 00, of via deze link.
   

  Voor meer informatie over S-Plus Limburg v.z.w. kan je altijd terecht via de onderstaande gegevens:​​

   

  S-Plus Limburg v.z.w.

  Guffenslaan 38a
  3500 Hasselt
  011 27 83 00
  limburg@s-plusvzw.be
  www.s-plusvzw.be

   

  Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, zowel provinciaal als lokaal via onze Facebook​!Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11