S-Plus

S-Plus: dé vereniging voor plussers!​​​​

 

Als verenging staat S-Plus Limburg volledig ten dienst van 55+’ers, personen die weldra op pensioen gaan of reeds zijn. Kortom, voor zij die in een nieuwe levensfase terechtkomen. Denk hierbij aan het oriënteren in het maken van vrijetijdskeuzes: ga je graag mee op reis, trek je er een dag mee op uit of zet je graag regelmatig lokaal de bloemetjes buiten?

Bovendien ondersteunt S-Plus Limburg plussers in het ontwikkelen van passies en biedt de vereniging een antwoord op tal van bekommernissen. Want hoe zit dat nu juist met jouw pensioen? En hoe kan je je gezondheid optimaliseren? S-Plus Limburg staat voor je klaar.


 

Ga naar:

Reizen en daguitstappen 2019

Trek er samen met ons zorgeloos op uit! We reizen tot ver over de grenzen maar laten ons ook charmeren door lokale trekpleisters. In 2019 staan er maar liefst 9 meerdaagse reizen en 8 daguitstappen gepland. En dat tegen superscherpe prijzen! Denk aan het cultuurrijke Rome, het gezellige Dordrecht en het dierenparadijs Pairi Daiza. Kriebelt het om mee te gaan? Ontdek hier ​ons uitgebreid aanbod of haal jouw brochure af aan een loket van De Voorzorg of op het S-Plus Limburg secretariaat. 

​Je kan de brochure hier bekijken​

Opgelet! De daguitstap naar Amsterdam, Floreal en die naar Dodrecht zijn ondertussen volzet. Inschrijven kan nog, maar dat op een reservelijst. Indien er voldoende extra inschrijvingen zijn, plannen we een extra dag in. 

​Inschrijven?

Wil je graag mee op reis of op daguitstap? Fijn! Laat het ons weten via 011 27 83 00, limburg@s-plusvzw.be of via volgende links:

S-Plus bij jou in de buurt

Soms moet je het niet te ver zoeken want S-Plus is er ook in jouw buurt. Van S-Plus Overpelt tot S-Plus Tongeren: onze lokale vrijwilligers ontvangen je met open armen in hun afdelingen om samen leuke activiteiten te beleven. Samen maak je de mooiste wandelingen, daag je elkaar uit voor een spelletje petanque, gooi je de benen al dansend los of kom je gezellig samen bij een tasje koffie. En dat is slechts een voorsmaakje!
 

Waar is er een werking van S-Plus Limburg actief?

Beringen-Centrum - Beringen-Mijn - Groot Bree – Brustem - Dilsen-Stokkem - Genk – Ham - Hasselt – Lanaken – Leopoldsburg - Lommel – Lummen – Maaseik – Meeuwen - Montenaken - Neeroeteren-Opoeteren - Overpelt (pelt) – Paal – Peer - Sint-Truiden –Tongeren - Wellen – Zonhoven – (Tessenderlo) – (Hechtel-Eksel)

Interesse om je aan te sluiten bij één van de lokale werkingen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Pensioendienst S-Plus Limburg

Ben je op zoek naar snelle en degelijke informatie over de huidige pensioenwetgeving in België? Onze pensioenspecialist biedt een antwoord. Woon één van onze infonamiddagen voor toekomstig gepensioneerden bij of maak een persoonlijke afspraak met de expert. Hij vertelt je alles over de Belgische wetgeving, de situering van je pensioendatum, hoe pensioenen precies berekend worden …. 

Infosessies 2019

  • 21/09/2019 Sint-Truiden, Zaal Floréal, Breendonkstraat 46
  • 26/10/2019 Wellen, locatie volgt nog
  • 16/11/2019 Beringen, zaal Schuttershof, Pieter Bruegelstraat 86
  • 07/12/2019 Genk, Zaal Elysee, Koerlostraat 19​

Inschrijven kan via pensioen@devoorzorg.be, 011 27 83 00, of via deze link.

Ben jij suikervrij?

Iedere maand organiseert S-Plus Limburg een gezondheidsactie. Kom langs bij het loket van De voorzorg bij jou in de buurt en laat gratis je suiker meten. Dit telkens van 9u00 tot 16u00.
 
• 24/09/2019 Sint-Truiden
• 05/11/2019 Wellen
• 19/11/2019 Beringen
• 10/12/2019 Genk

 
Voor meer informatie over S-Plus Limburg v.z.w. kan je altijd terecht via de onderstaande gegevens:​​

S-Plus Limburg v.z.w.

Guffenslaan 38a
3500 Hasselt
011 27 83 00
limburg@s-plusvzw.be
www.s-plusvzw.be

 

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, zowel provinciaal als lokaal via onze Facebook​!Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11