Gezondheidsdienst

In samenwerking met vzw Gezondheidscomités organiseert VIVA-SVV Limburg sportlessen en zelfontplooiingsreeksen over heel Limburg. Voel je goed in je vel met onze betaalbare gezondheidslessen! 

 

 

Aanbod 2019 - 2​​020

Zelfontplooiing

Zelfzorg is enorm belangrijk. Maak bewust tijd voor persoonlijke ontwikkeling en investeer in jezelf!
  • Assertiviteitstraining
  • Mindfulness
  • Jin Shin Jyutsu
  • Zelfzorg bij stress
  • Mediteren kan je leren (NIEUW)
  • Paardencoaching (NIEUW)

Yoga - over heel Limburg

Yoga is een ideaal middel om te onthaasten en je stressniveau te verminderen en het werkt helend voor lichaam en geest. Deze bewegingsvorm is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of conditie. Voor onze lessenreeksen heb je geen voorkennis nodig.
 
Hasselt /  Beringen /  Sint-Truiden / Helchteren / Lanklaar / Neeroeteren / Maaseik / Pelt / Lommel 

(Uit)houdingstraining - Diepenbeek

 
Training in kleine groep (vrouwen) om je lichaam sterker, fitter en gezonder te maken met bijzondere aandacht voor een correcte houding.
 
 

Figuurtraining - ​Hasselt

 
Geen ingewikkelde fitnesstoestellen maar werken aan je lichaam met eenvoudige hulpmiddelen die iedereen in huis heeft en dat onder leiding van een personal trainer.
 
Info en inschrijven

Pil​ates - Zonhoven en Sint-Truiden

 
Pilates is een rustige work-out om je lichaam te verstevigen. Het is bewust bewegen, met controle en beheersing, met een specifieke ademhaling en vloeiende bewegingen. 
 

Info en inschrijven

 
Praktisch
 
Twijfel je nog een beetje? Volg dan eerst een proefles! Dit is mogelijk bij onze sportclubs en dat op de eerste lesdag van de reeks.
 
Vooraf inschrijven is voor alle reeksen noodzakelijk. De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij! Achteraf ontvang je van ons een bevestigingsmailtje met daarin alle nodige info.
 
Sportpremie
 
Leden van De Voorzorg hebben recht op een tegemoetkoming van max. €15 per jaar voor hun lidmaatschap bij een sportclub. Alle clubs van vzw Gezondheidscomités De Voorzorg worden erkend als sportclub.

Prak​tisch:

Info & inschrijven

Gezondheidsdienst vzw
T 011 27 85 10

 

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11