Je bent hier:

HomeGezond & Actief

Gezocht: teamcoach die de vibez voelt!

Heb jij een hart voor jongeren en geloof jij in hun passies en talenten? Bruis je van nieuwe ideeën voor creatieve en vernieuwende vakanties en activiteiten? Is het enthousiasmeren en coachen van een dynamisch team helemaal je ding? Dan word jij misschien wel het nieuwe diensthoofd van vibez. Je komt terecht in een team van gepassioneerde coaches in hartje Hasselt. Helemaal je ding? Solliciteer snel!

De Voorzorg presenteert ... Bewust ZOT

Bewust Zinvolle OpvoedTips of Bewust ZOT is een campagne van De Voorzorg die ouders wil samenbrengen en hen informeren en adviseren over voeding, beweging en schermtijd. Doe jij mee?

Denk aan je vakantieattest

Arbeidsongeschikt tot het einde van het jaar? Laat je vakantieattest tijdig invullen door je werkgever of werkloosheidsinstelling en bezorg het ons voor het einde van het jaar om je volledige uitkering te ontvangen.

NIEUW: sport- en gezondheidsworkshops

Kom heerlijk tot rust tijdens onze lessen yoga, werk aan je figuur in pilateslessen of versterk je innerlijke geest in onze zelfontplooiingsworkshops. Schrijf je nu in voor een reeks bij jou in de buurt. Leden van De Voorzorg genieten van maar liefst 30% korting!

Kom naar (on)gewoon vrouw op 30 juni!

Proef van wat VIVA-SVV jou het hele jaar door te bieden heeft! Evy Gruyaert, Mme ZsaZsa, Nina Mouton, Kaat Bollen … en tal van andere [on]gewoon inspirerende vrouwen zijn van de partij. En jij?

Enquête: hoe gezond zijn onze kinderen?

Ons ziekenfonds brengt het graag in kaart. Heb jij een (of meerdere) kind(eren) tussen 6 en 14 jaar? Vul dan onze enquête in en maak kans op 1 van de 10 Bongobonnen of een lunch voor 2 bij de gloednieuwe 'Smaak' in Hasselt. Klik hier.

Kom tot rust tijdens het ZENweekend

Ontsnap aan de drukte en maak je hoofd even helemaal leeg. Heb je nood aan een mentale opkikker? Dan is het ZENweekend iets voor jou. Op het programma? Twee yogaworkshops, een initiatie massagetechnieken en een workshop mindfulness. Je maakt gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten.

Kom naar het S-PlusSalon op 26 mei!

S-Plus, S-Plussalon, infodag
Een voorstelling door Pol Goossen, een lezing over sociale media en alles wat je moet weten over je pensioen. S-Plus Salon is een niet te missen gratis event voor 50+’ers!

Kom naar onze infosessie: gezonde voeding

infosessie gezonde voeding handicap dieetdienst
Op 22 maart organiseert VFG samen met de dieetdienst een infosessie over gezonde voeding. Onderwerpen als evenwichtige voeding, aangepaste voeding en lowbudget koken komen uitgebreid aan bod waarmee we de link tussen handicap en gezonde voeding willen aantonen. Schrijf je snel in!

Ga mee naar Leeuwarden, laatste kans!

Wist je dat Leeuwarden in 2018 tot ‘Europees Culturele Hoofdstad’ werd gekroond? Een trip met S-Plus naar deze Friese hoofdstad mag dus niet ontbreken. Van straattheater en een boottocht tot een bezoek aan een overdekte orchideeënhoeve. Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11