Je bent hier:

HomeGezond & Actief

Kom naar (on)gewoon vrouw op 30 juni!

Proef van wat VIVA-SVV jou het hele jaar door te bieden heeft! Evy Gruyaert, Mme ZsaZsa, Nina Mouton, Kaat Bollen … en tal van andere [on]gewoon inspirerende vrouwen zijn van de partij. En jij?

Enquête: hoe gezond zijn onze kinderen?

Ons ziekenfonds brengt het graag in kaart. Heb jij een (of meerdere) kind(eren) tussen 6 en 14 jaar? Vul dan onze enquête in en maak kans op 1 van de 10 Bongobonnen of een lunch voor 2 bij de gloednieuwe 'Smaak' in Hasselt. Klik hier.

Denk aan je vakantieattest

Arbeidsongeschikt tot het einde van het jaar? Laat je vakantieattest tijdig invullen door je werkgever of werkloosheidsinstelling en bezorg het ons voor het einde van het jaar om je volledige uitkering te ontvangen.

Kom naar het S-PlusSalon op 26 mei!

S-Plus, S-Plussalon, infodag
Een voorstelling door Pol Goossen, een lezing over sociale media en alles wat je moet weten over je pensioen. S-Plus Salon is een niet te missen gratis event voor 50+’ers!

Kom naar onze infosessie: gezonde voeding

infosessie gezonde voeding handicap dieetdienst
Op 22 maart organiseert VFG samen met de dieetdienst een infosessie over gezonde voeding. Onderwerpen als evenwichtige voeding, aangepaste voeding en lowbudget koken komen uitgebreid aan bod waarmee we de link tussen handicap en gezonde voeding willen aantonen. Schrijf je snel in!

Ga mee naar Leeuwarden, laatste kans!

Wist je dat Leeuwarden in 2018 tot ‘Europees Culturele Hoofdstad’ werd gekroond? Een trip met S-Plus naar deze Friese hoofdstad mag dus niet ontbreken. Van straattheater en een boottocht tot een bezoek aan een overdekte orchideeënhoeve. Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11