Kaartspel Voelsprieten

​Samen met het Centrum Informatieve Spelen ontwikkelde de Socialistische ziekenfondsen "Voelsprieten", een gevoelig kaartspel voor 9- tot 12-jarigen.​

 

Praten over gevoelens is niet evident. Al te vaak wordt kinderverdriet afgedaan als boerenbedrog of krokodillentranen. Toch is het belangrijk dat kinderen hun gevoelens leren uiten, het beschermt hen tegen neerslachtigheid.

Op een speelse manier worden kinderen in de klas aangespoord om na te denken en te praten over hun gevoelens. Mooi materiaal, levensechte situaties en een plezierig concept zorgen voor een spel dat aanslaat. Ook het competitieve element draagt hiertoe bij, al kan je enkel winnen door de nodige dosis geluk. Je wordt beloond voor je kaarten, niet voor je gevoelens. Kinderen zien zo al spelend in dat elk gevoel recht van bestaan heeft.

    • Doelgroep: kinderen tussen 9 en 12 jaar
    • Duur: 15 à 30 minuten, kan verschillende keren worden herhaald  

Hoe bestellen?

Door € 12,5 over te schrijven op rekeningnummer BE16 877 6588301 74 met vermelding van “bestelling voelsprieten”. Na aankomst van uw betaling wordt het pakket u toegestuurd.

 


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11