Je bent hier:

Home

S-Plus Salon op 26 mei 2018

​Op S-Plus Salon gaat het opdoen van kennis hand in hand met amusement. Ga op ontdekking in ons ruime aanbod en geniet van de professionele lezingen door specialisten. Voor plussers met pit, en dat allemaal in het prachtige Thor Park, het voormalige mijnterrein van Genk Waterschei!​​

 Ontdek ons ruime aanbod voor 50+’ers en geniet van professionele lezingen

14u00 en 16u00

Pol Goossen | voorstelling rond Alzheimer
Niemand minder dan Pol Goossen (bekend van o.a. Thuis, Lili & Marleen, Ben X …) zakt af naar Genk. Met de nodige finesse brengt hij een prachtige voorstelling rond de ziekte van Alzheimer. Vergezeld door een violiste, snijdt hij een gevoelig maar alomtegenwoordig onderwerp aan.

15u00

Herve Van de Weyer | lezing sociale media
Zitten je kleinkinderen op Facebook? Wil je hun foto’s bekijken? Wil je zien wat de mogelijkheden zijn om te chatten? Wil je ook meepraten over hashtags en Instagram? Kan je muziek via internet beluisteren? Wil je je vakantie optimaal voorbereiden? Tv-kijken via je smartphone? Dat kan allemaal. We nemen je mee op ontdekking in de wondere wereld van het internet.

Herman Hombroek | lezing pensioeninfo
Ga je binnenkort met pensioen? Dan zit je vast met enkele vragen? Specialist ter zake Herman Hombroek helpt je graag op weg. Hij legt je heel het gebeuren in heldere taal uit. De pensioenwetgeving onder de knie krijgen is immers geen sinecure. Bovendien berekenen we ter plaatse jouw pensioen (neem je identiteitskaart en pincode mee).

17u00 

Einde voorstelling en lezingen

In La Grande Salle stellen we je onze verschillende werkingen voor. Zo weet je altijd waar je terecht kan met je vragen of noden. Snuister bovendien door ons reisaanbod en laat je charmeren door onze daguitstappen en vakanties. Soms moet je het echter niet te ver zoeken, want S-Plus is er ook in jouw buurt. Onze lokale vrijwilligers ontvangen je met open armen in hun afdelingen om samen leuke activiteiten te beleven. 

Lancering 'box met pit'

Plussers met pit, verdienen een ‘box met pit’. Een ‘box met pit’? Jawel, want deze doos bevat alles waar S-Plus Limburg voor staat: een groot vrijetijdsaanbod, het bevorderen van een goede gezondheid, boeiende infomomenten en onze vrijwilligerswerking. Ontdek ons actuele aanbod in de box en laat je verwennen door verrassende vouchers en leuke gadgets. Kortom, de ‘box met pit’ brengt S-Plus Salon als het ware tot bij je thuis. En het mooist van al? Jij kan deze in première bewonderen én gratis ontvangen op S-Plus Salon.

Praktisch

Datum: 26 mei 2018 | 13u00 - 18u00
​Plaats: Thor Park, Genk: André Dumontlaan 67 3600 Genk
​Prijs: ​Gratis toegang​
Zet je op 'aanwezig' op ons Facebookevenement​

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11