Limburg Feest! De Voorzorg telt 300.000 leden. Dit was het dan! Geniet hier nog even na...

De Voorzorg heeft haar 300.000ste lid gevierd met een knalfeestje voor jong en oud! Alle leden, bloedgevers, vrijwilligers en medewerkers van De Voorzorg waren van harte welkom op zaterdag 19 september in het voetbalstadion van Sint-Truiden voor een unieke beleving. Bekijk hier de foto's. ​​​​​

 

​​
​​

De Voorzorg is sinds 1989 bezig aan een stevige maar duurzame groei. In 2015 heeft ons warme ziekenfonds de kaap van 300.000 leden overschreden. Ons geheim? De Voorzorg is een ziekenfonds dat zoveel meer doet dan enkel het uitbetalen van doktersbriefjes. Onze 2.000 medewerkers staan iedere dag klaar om je te helpen met het nakijken van je ziekenhuisfactuur, het aan huis leveren van een bed, het invullen van je belastingbrief, het informatie geven over je zwangerschap en zoveel meer.

15.000

Alle 15.000 toegangtickets gingen de deur uit. Met een indrukwekkende affiche met o.a. Emma Bale, Ghost Rockers en De Romeo’s was het een meer dan geslaagde dag. Een grote ‘dankuwel’ van De Voorzorg aan haar 300.000 leden en aan haar 2000 medewerkers die het historische marktaandeel van 35% mogelijk maken.

Populaire bands

Een hoop kleine Mega Mindy’tjes stroomde vroeg toe zodat ze hun beentjes konden losschudden op de klanken van hun grote idool. De vrolijke klanken werden opgevolgd door de immens populaire groep de Ghost Rockers. Een paar donkere wolken leken Emma Bales optreden in het water te doen vallen, maar de regendruppels zette haar frêle stem enkel kracht bij. Deze jonge dame stond er.

Succes

Het kinder-en jongerendorp was een groot succes. Op de bungeerun konden kinderen en jongeren een wedstrijd tegen elkaar aangaan en op bungeetrampoline vlogen ze net zo hoog als Mega Mindy. De echte daredevils vonden dan weer snel hun weg naar de klimmuur.

Sfeermakers

Toen de avond stilaan viel, was het tijd voor de mama’s en de oma’s: De Romeo’s betraden onder luid applaus het podium. Het trio deed het hele stadion in geen tijd daveren. Jong, oud, man, vrouw: alle handen gingen op elkaar met hier en daar de nodige polonaise. De dag werd afgesloten met de rauwe stem van grote heer Raymond Van het Groenewoud.

Verrassingsact 

Toch begon Tony Coonen, federaal secretaris van De Voorzorg Limburg, pas echt te glunderen tijdens de verrassingsact. Het podium werd ingepalmd door zijn medewerkers die samen met Stijn Meuris hun eigen versie van het Limburgs volkslied brachten. “Wat een fantastische dag”, aldus Coonen. “Beter hadden wij onze leden en zeker onze medewerkers, die dit succes mogelijk hebben gemaakt, niet kunnen bedanken. De goesting om nog meer te groeien en nog betere diensten aan te bieden wordt steeds groter. Na vandaag werken we verder naar 500.000 leden. We hebben nog veel in onze marge als voordeligste ziekenfonds van Vlaanderen”, besluit een tevreden Coonen.

De pers was er ook bij!

Herbeleef de onvergetelijke avond met de reportage in TV-publiek.

De Stijn Meuris & De Voorzorg-versie van het Limburgs volkslied

 

Fotoalbum

 

 

  

   
 

 

 

 

 

De foto's verschijnen ook op onze Facebookpagina: www.facebook.com/limburgfeest

 

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11