Gratis massage voor vrijwilligers De Voorzorg

Een sociale organisatie zonder vrijwilligers? Dat bestaat niet. Onze vele vrijwilligers geven dag in dag uit het beste van zichzelf om anderen zo goed mogelijk te helpen. Dat verdient een extraatje! Daarom genoten enkele van onze bodes van een deugddoende TouchLife massage in het kader van de Internationale Dag van de Vrijwilliger.

 Onze vrijwilligers zorgen dat zowel leden als niet-leden dag in dag uit van de beste zorgen kunnen genieten. Zij zetten hun schouders onder een resem van divers vrijwilligerswerk zoals socio-cultureel werk,  vakantiebegeleiding, het begeleiden van jonge ouders en veel meer.
 
Zo’n 160 van onze vrijwilligers zijn bodes. Zij gaan langs bij de mensen thuis om hen te helpen met hun ziekenfondszaken. Of het nu gaat om papierwerk of het beantwoorden van vragen: onze bodes doen het met de glimlach!
 
Enkele van onze bodes werden uitverkoren om plaats te nemen in de speciale massagestoel van Luc Motmans voor een deugddoende TouchLife massage. De massages werden weggegeven door TouchLife Duitsland en uitgevoerd door de eerste gecertificeerde TouchLife masseur in België.
 
Wij kunnen onze vrijwilligers niet vaak genoeg bedanken. Daarom ontvangen we nieuwe initiatieven zoals dat van TouchLife dan ook met open armen.

De TouchLife massage zorgt voor een evenwicht tussen lichaam en geest. Je voelt de stress als het ware wegebben en krijgt meer positieve energie. Het perfecte bedankje voor onze vrijwilligers die zelf een flinke dosis stress wegnemen bij zieken en andere hulpbehoevenden!

Meer info of zelf vrijwilliger worden?

 
Surf naar www.devoorzorg.be/vrijwilligers of contacteer ons:
 
T 011 27 83 00
E s-pluslimburg@devoorzorg.be
W www.s-plusvzw.be

Contacteer ons

Voor algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering.

De Voorzorg

Capucienenstraat 10
3500 Hasselt

011 24 99 11