Klusjesdienst

De klusjesdienst helpt je graag bij het zorgklaar maken van je woning, bij de installatie van hulpmiddelen, bij het uitvoeren van kleine klusjes in en rond je woning, bij de installatie en activatie van zorgtechnologie.

Ons aanbod

De klusjesdienst komt aan huis voor kleine klusjes in en om de woning, om je woning zorgklaar te maken, om je woning aan te passen aan veranderde behoefte en om kleine herstellingen en installaties uit te voeren. De klusjeshulp brengt eigen gereedschap mee. Jij zorgt zelf voor de benodigdheden.

 • plaatsen van handgreep in de badkamer, vastleggen van losliggende tegel, plaatsen van een dorpelbrug, installatie van zorgtechnologie …
 • kleine herstellingen,
 • éénmalig tuinonderhoud,
 • ...

Zijn de werken groter? Dan geeft de klusjesdienst advies en brengt je in contact met gespecialiseerde firma's. De klusjesdienst doet géén herstellingen aan leidingen van elektriciteit, gas en water.

Kan jij terecht bij onze klusjesdienst?

Ja, als je eigen fysieke conditie het niet meer toelaat klusjes, die tot het normale huishoudelijke takenpakket behoren, te verrichten.

 • Je wordt een dagje ouder.
 • Je bent hulpbehoevend (langdurig ziek, operatie, beperking).

Prijs en aanvraag

Prijs

Er wordt een uurtarief + verplaatsingskost aangerekend.

Aanvraag

Bel gratis 0800 97 520 (7 dagen op 7, 24 uur op 24).

 1. De ergotherapeute neemt contact met je op voor het bevragen van de noodzakelijke activiteiten en de nodige afspraken. Waar nodig komt zij op huisbezoek om de thuissituatie en noodzakelijke aanpassingen te bekijken.
 2. De medewerker van de klusjesdienst komt bij je langs voor uitvoering van de opdracht.

​Meer informatie 

Afspraken

​Ziekte en verlof

 • Wij verwittigen je als de medewerker wegens ziekte afwezig zal zijn.
 • In vakantieperiodes zal de medewerker je zélf de afwezigheid vooraf melden.
 • Ook als de medewerker een bijscholing moet volgen zal hij of zij je zelf inlichten.

Tijdens verlofperiodes kunnen wij enkel een minimale hulpverlening garanderen. Het is dan mogelijk dat je minder hulp krijgt of dat er een collega bij je langskomt.

Ben je zelf ziek of kan je niet aanwezig zijn op het afgesproken tijdstip? Verwittig ons in dat geval 24 uur op voorhand. Wanneer je niet of laattijdig verwittigt, moeten wij je de afgesproken uren aanrekenen.

Begin- en einduur van de werkdag

De medewerker komt bij jou langs op het afgesproken tijdstip.

De medewerker mag het werk niet vroeger stopzetten. Wanneer de medewerker het werk te laat aanvat of vroeger stopt, vragen wij je om ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.

Verplaatsing medewerker

Als de medewerker zich verplaatst naar een andere cliënt, wordt volgens de reglementering de helft (maximum een kwartier) van deze verplaatsing aan jou doorgerekend.

Overuren

De medewerker maakt geen overuren zonder medeweten van de dienst en mag geen werk meenemen naar huis.

GSM

Het gebruik van GSM tijdens de werkuren is toegestaan voor professionele doeleinden.

Roken

De medewerker mag tijdens de werkuren niet roken.

Wederzijds respect en vertrouwen

De medewerker is eerlijk en is gebonden aan het beroepsgeheim.

De medewerker stelt zich respectvol op naar elke familie. Hij of zij maakt geen onderscheid op basis van je huidskleur of politieke, filosofische of godsdienstige overtuiging. Wij verwachten ook van jou een correcte houding tegenover de medewerker.

Informatie voor:

Verzorgende worden?

Wil je graag polyvalent verzorgende of zorgkundige worden? Volg een opleiding.

Contacteer ons

Stel je vraag nu.

Bel gratis 0800 97 520.