Budget in de online geboorteshop bij geboorte of adoptie

Kindje op komst? Pas een baby geadopteerd? Dan krijg je bij De VoorZorg mooie geschenken. Je kunt kiezen uit verschillende opties, waaronder tot 440 euro budget om te spenderen vanuit je luie zetel in onze online geboorteshop met meer dan 250 babyproducten! Kies zelf je geschenken, De VoorZorg betaalt!

 

250 producten

In onze online geboorteshop kan je als nieuwe ouder kiezen uit meer dan 250 kwalitatieve producten van bekende merken. Je krijgt van De VoorZorg een mooi budget om te spenderen in de shop.

Kwaliteit en veiligheid voorop

Een eetstoel, een maxi-cosi, buggy, relax, autostoel, fietskar, babykamer ... bepaal zelf welke producten je kiest. De producten in de geboorteshop voldoen stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Jouw geschenkbudget!

Heb je een kindje gekregen, een kindje geadopteerd of ben je pleegouder of perspectief biedende pleegouder? De VoorZorg geeft je 220 euro budget om te spenderen in de online geboorteshop. Is je partner ook lid? Dan krijgt ook hij/zij 220 euro budget. Je krijgt dus 220 euro per lid per kind.
Voorbeelden
Stijn en Nadya zijn allebei lid van De VoorZorg. Ze krijgen een tweeling. Elke ouder krijgt twee keer 220 euro budget. Stijn en Nadya kunnen dus voor 880 euro shoppen in de online geboorteshop.
 
Amir en Noor krijgen een baby. Noor is lid van De VoorZorg. Ze krijgt van De VoorZorg 220 euro budget in de online geboorteshop.

Stefanie krijgt een baby. Ze is lid van De VoorZorg en krijgt 220 euro budget in de online geboorteshop.
 
Nicolas en Kimberley zijn allebei lid van De VoorZorg. Ze krijgen een baby. De VoorZorg geeft aan allebei 220 euro budget. Nicolas en Kimberley kunnen voor 440 euro producten kiezen in de online geboorteshop.
 
Peter en Niels adopteren een kindje van 12 maanden. Omdat ze allebei lid zijn van De VoorZorg, krijgen ze elk 220 euro budget, waardoor ze voor 440 euro aan producten kunnen kiezen in de online geboorteshop.
Nog geen lid van De VoorZorg? Sluit snel aan!

Hoe krijg je je geschenk?

  1. Kom met het geboorte- of adoptie-attest of attest perspectief biedende pleegzorg van je kindje naar je ziekenfondskantoor.
  2. Je ontvangt een persoonlijke gebruikersnaam en paswoord waarmee je kan aanmelden op de online geboorteshop.
  3. Kies jouw geschenken uit meer dan 250 babyproducten.
  4. Je geschenken worden bij je thuis afgeleverd. De eerste 2 leveringen zijn gratis.
  5. Je budget blijft 24 maanden geldig, je hoeft dus niet alles in één keer op te maken.
 
 

Meer informatie?

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering