Ik wil meer informatie

​Wil je graag lid worden van ons ziekenfonds? Wij geven je graag meer informatie over onze voordelen, aansluiten en meer. Vul je gegevens hier in en wij regelen de rest.

 

​Vul je gegevens en vragen in in dit formulier, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bekijk alvast alles over onze voordelen.

 


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering