Ziekenfondsadviseur

​Onze ziekenfondsadviseur adviseert je bij 1 jaar arbeidsongeschiktheid, ziekenhuisopname en -ontslag, zwangerschap of overlijden.​​​

 

De ziekenfondsadviseur helpt je met je vragen en je dossier:

  • over de overgang bij 1 jaar arbeidsongeschiktheid
  • bij ziekenhuisopname en -ontslag
  • bij zwangerschap en geboorte
  • bij een overlijden.

Waaraan moet ik denken? Welke papieren moet ik invullen? Wie moet ik verwittigen?

Onze ziekenfondsadviseur ontvangt je in zijn of haar bureau. Hij of zij overloopt met jou heel je dossier in alle rust en vertrouwen. Je krijgt informatie en antwoord op al je vragen. Indien nodig verwijst de ziekenfondsadviseur je door. Zo krijg je een totaaloplossing op maat.

Contact

Onze ziekenfondsadviseurs zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 12.30 uur. Maak telefonisch een afspraak of stel je vraag op 03 285 32 32. 

Of contacteer ons online: 

 
- -
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.


Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering