Klankschalenconcerten

Ontspannen door rustgevende klanken   

 

​Iedere klankschaal is uniek en geeft dus een ander geluid. Kenmerkend is het rijke geluid, met veel boventonen. De klanken van de verschillende schalen vormen een mooi samenspel en hebben een zeer rustgevend effect. Tijdens een klankschalenconcert lig je in een beperkte groep in een ruimte. De klanktherapeut komt ook rond met de klankschalen. Dit geeft je een uniek gevoel en ervaring, zowel in lichaam als geest.
 

Als je het concert zittend wil volgen (bijvoorbeeld omwille van medische redenen) is dat natuurlijk ook mogelijk. Je trekt best gemakkelijke kledij aan. Na afloop is er de mogelijkheid om na te genieten bij een kopje thee en rustige muziek.

Waar en wanneer

Naar aanleiding van de richtlijnen van de overheid met betrekking tot het coronavirus, annuleren we voorlopig al de info- en groepssessies in onze Well2DAY-centra. Deze maatregel gaat in vanaf 13 maart en loopt al zeker tot en met 31 augustus.

Gezien de situatie blijven we de richtlijnen rond het coronavirus continu opvolgen. Indien nodig informeren we de deelnemers als er een aanpassing is.

Data 2020 

Verschuiving data voorjaar naar najaar.

 • Sessie A: Antwerpen, Amerikalei 110 
                  zaterdag 26 september van 13 tot 14 uur

 • Sessie B: Geel, Werft 59 b1-6
                  vrijdag 25 september van 19 tot 20 uur

 • Sessie C: Heist-op-den-Berg, Binnenweg 3 
                 maandag 21 september van 19 tot 20 uur

 • Sessie D: Herentals, Zandstraat 42 
                 woensdag 23 september van 19.30 tot 20.30 uur - Reeds volzet

Inschrijven


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

 

Hoeveel bedraagt de korting?

Je betaalt 7 euro in plaats van 14 euro.

 

Wanneer heb ik recht op de korting?

 • Je bent lid van ons ziekenfonds en je betaalde je bijdrage.

Meer informatie

 

Well2DAY@devoorzorg.be

03 285 43 53
 

Contacteer ons

Well2DAY vzw

03 285 43 53