Klankschalenconcerten

Ontspannen door rustgevende klanken   

 

​Iedere klankschaal is uniek en geeft dus een ander geluid. Kenmerkend is het rijke geluid, met veel boventonen. De klanken van de verschillende schalen vormen een mooi samenspel en hebben een zeer rustgevend effect. Tijdens een klankschalenconcert lig je in een beperkte groep in een ruimte. De klanktherapeut komt ook rond met de klankschalen. Dit geeft je een uniek gevoel en ervaring, zowel in lichaam als geest.
 

Als je het concert zittend wil volgen (bijvoorbeeld omwille van medische redenen) is dat natuurlijk ook mogelijk. Je trekt best gemakkelijke kledij aan. Na afloop is er de mogelijkheid om na te genieten bij een kopje thee en rustige muziek.

Waar en wanneer

 • Well2DAY-centrum Antwerpen, Amerikalei 110:
  Sessie E: zaterdag 18 mei van 13 tot 14 uur

   

   
 • Well2DAY-centrum Heist-op-den-Berg, Binnenweg 3:
  Sessie H: donderdag 16 mei van 20 tot 21 uur

   

  • Well2DAY-centrum Herentals, Zandstraat 42 
   Sessie K: woensdag 15 mei van 19.30 tot 20.30 uur

   

   

  Inschrijven


  Resterende karakters: 1800
  De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

   

   
   

  Meer informatie

   

  Well2DAY@devoorzorg.be

  03 285 43 53
   

   

   

   

   

   

   
   
   
   

  Contacteer ons

  Well2DAY vzw

  03 285 43 53