Infosessie ‘De elektronische sigaret’

Hoe zit het nu met de feiten en fabels over de elektronische sigaret en andere rookstopmiddelen?

 

​Iedereen is ervan overtuigd dat roken een schadelijke invloed heeft op de gezondheid, ook de rokers. Stoppen met roken is meer dan een lichamelijke verslaving overwinnen, het is ook een drastische gedragsverandering. Je sigaretten vaarwel zeggen is ook afscheid nemen van vaste gewoontes en van een levensstijl die vaak al jarenlang bij je hoort.
 
Maar hoe pak je nu een rookstop aan zodat de slaagkans het grootst is? En wat zijn de fabels en feiten over de elektronische sigaret? In deze infosessie worden je handvaten aangeboden om mee aan de slag te gaan.
 
Een hulpmiddel gebruiken dat bij je past vergroot je zelfvertrouwen en je slaagkans. De verschillende hulpmiddelen en begeleidingsmogelijkheden worden toegelicht door een tabakoloog.
 
Well2DAY biedt ook individuele begeleiding door professionele tabakologen aan. Meer info vind je hier
 

Waar en wanneer kan je terecht?

 Well2DAY-centra:
  • Antwerpen, Amerikalei 110:
    Sessie A - zaterdag 01/06/19 van 10.30 tot 12 uur

 

  • Turnhout, de Merodelei 19
    Sessie C - dinsdag 04/06/19 van 19.30 tot 21 uur

 

 

Gratis, maar je moet vooraf inschrijven.

Inschrijven

 

Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

 

Meer informatie

Well2DAY@devoorzorg.be

03 285 43 53

 

Contacteer ons

Well2DAY vzw

03 285 43 53