Student@Well2DAY

​Ontspannende sessies voor studenten tijdens de blokperiode.
Van 25 mei tot en met 23 juni 2019

 

Uren onafgebroken voor je boeken zitten? Niet doen, marathonblokken werkt alleen maar averechts. Iedereen heeft nood aan pauze en ontspanning.

Daarom organiseren Well2DAY en JOETZ vzw voor het 3de jaar op rij gratis ontspannende sessies voor hogeschool- en universiteitsstudenten.

Aan welke sessies kan je deelnemen?
 
 • Yoga

 
Ideaal om je lichaam en geest weer op scherp te stellen en in balans te brengen. Afhankelijk van de locatie kan je kiezen tussen verschillende yogavormen. De ene is meer gefocust op rust, de andere op het lichamelijke aspect …

     Locaties en tijdstippen:

Well2DAY-centrum Antwerpen:
- Okido Yoga (dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur): dit is een Japanse yogavorm met aspecten uit de oosterse geneeskunde en Indische yoga. 
     
- Ashtanga yoga (zondag van 9.30 tot 10.30 uur): dynamische yogavorm waar je op het ritme van de ademhaling beweegt door een vaste reeks van yogaposes. Deze les is 
toegankelijk voor iedereen die sportief is aangelegd. Het voordeel is dat je elke keer dezelfde houdingen doet en een basis krijgt die je gemakkelijk thuis kan beoefenen. De sessies zijn ideaal als je een stevige basiskennis rond yoga wil opbouwen, graag flink zweet tijdens een sessie en van regelmaat houdt.
 
     
Well2DAY-centrum Geel & Herentals:
Kundalini yoga (Geel: zondag van 10 tot 11.15 uur - Herentals: dinsdag van 18 tot 19 uur): er wordt      gebruik gemaakt van dynamische oefeningen, waarbij  de ademhaling een centrale plaats inneemt. Deze yogavorm werkt direct in op het zenuwstelsel - waardoor het effect snel voelbaar is - en is geschikt voor iedereen. De oefeningen dragen bij tot een betere conditie, zelfvertrouwen, zelfdiscipline ...
    
Well2DAY-centrum Heist-op-den-Berg:
Yin yoga (Heist: donderdag van 19.45 tot 20.45 uur): zachte, meditatieve en diepstretchende yogastijl die je leert diep te ontspannen en volledig in het moment te zijn. Ideaal om terug rust te vinden.

    
Well2DAY-centrum Mechelen:
- Raja Yoga (zondag van 10.45 tot 11.45 uur):  Raja yoga is de ‘koninklijke’ of klassieke yoga. Deze vorm maakt gebruik van technieken uit alle yogavormen en richt zich voornamelijk op de ademhaling, houding en meditatie. Er wordt ook veel aandacht aan de filosofische achtergrond van yoga besteed.

- Vinyasa yoga (Mechelen – dinsdag van 20 tot 21 uur): actieve yogastijl, waarbij de oefeningen op een dynamische manier met elkaar verbonden worden. De ademhaling is hierbij je leidraad. Vinyasa is afwisselend, speels, intensief en toch toegankelijk.
 • Nek- en schoudermassage

 
 • Pijnlijke schouders van het markeren of een stijve nek door een verkeerde houding tijdens het studeren? Laat alle pijntjes en stress wegmasseren door onze shiatsumasseurs.
  • Psychologische begeleiding

   
  Heel wat studenten kampen met faalangst, piekergedrag of een gebrek aan motivatie … Onze psychologen luisteren naar je en geven tips om met een vrij hoofd aan de slag te kunnen.
   
      Locaties nek- en schoudermassage & psychologische begeleiding: 

     Well2DAY-centra: 
   - Antwerpen, Amerikalei 110
   - Mechelen, Désiré Boucherystraat 10
   - Turnhout, de Merodelei 19
   - Geel, Werft 59 b 1-6
   - Herentals, Zandstraat 42
   - Heist-op-den-Berg, Binnenweg 3
   
  Bovenstaande sessies zijn gratis voor hogeschool- en universiteitsstudenten, op vertoon van je studentenkaart.
   
  Wees er snel bij, want het aantal plaatsen per sessie is beperkt.
   
  Inschrijven is verplicht (minimum 3 dagen op voorhand).
   
   

  Resterende karakters: 1800
  De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

   
   
   

  Meer info

   
   
   
   

  Contacteer ons

  Well2DAY vzw

  03 285 43 53