Infosessie oosterse en westerse geneeswijzen verenigd

 

Dirk Peeraer is geschoold als klassiek arts, maar hij voelde al snel dat er iets ontbrak en legde zich toe op de studie van de Oosterse geneeswijzen. Hij heeft een open visie en verenigt beide werelden in zijn diagnoses en therapie. In deze infosessie vertelt hij meer over zijn filosofie, de vijf-elementenleer en de meerwaarde en aanpak van beide geneeswijzen.
 

Waar en wanneer kan je terecht?
 

Naar aanleiding van de richtlijnen van de overheid met betrekking tot het coronavirus, annuleren we voorlopig al de info- en groepssessies in onze Well2DAY-centra. Deze maatregel gaat in vanaf 13 maart en loopt al zeker tot en met 31 augustus.

 

Well2DAY-centra:

 • Turnhout, de Merodelei 19
  Sessie A: dinsdag 8 september van 19.30 tot 21 uur

 • Heist-op-den-berg, Binnenweg 3
  Sessie B: dinsdag 15 september van 19 tot 20.30 uur

 • Antwerpen, Amerikalei 110 - Reeds volzet
  Sessie C: donderdag 1 oktober van 19.30 tot 21 uur

 • Mechelen, Désiré Boucherystraat 10 - Reeds volzet
  Sessie D: donderdag 10 december van 19 tot 20.30 uur

 Inschrijven

 


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

 

Meer info

 
03 285 43 53
 

 

 
 

* Om onze infosessies gratis aan te blijven bieden, rekenen wij op jouw aanwezigheid. Indien je niet aanwezig kan zijn, gelieve minimum 24 uur op voorhand te verwittigen. Bij afwezigheid zonder verwittiging vooraf zal er een administratieve kost van 15 euro worden aangerekend.

 
 
 
 

Contacteer ons

Well2DAY vzw

03 285 43 53