VIVA-SVV voor inspirerende vrouwen

VIVA-SVV vzw, dat zijn vrouwen met goesting! Samen ontdekken, samen leuke dingen doen. Of gewoon, samen lekker vrouw zijn. Omdat we er zin in hebben. Zo’n 1 200 vrouwen bezweken al voor de verleiding. Nu jij nog!

 

Vrouw zijn is plezant

Niets vrouwelijks is ons vreemd. Shoppingtrips, culturele uitstapjes, verwenmomenten en creatieve workshops horen erbij. Echte vrouwen maken ook tijd voor hun gezin. Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Leergierig? Dan zijn onze debatten en lezingen vast iets voor jou.

Leden van De VoorZorg genieten bovendien van zo’n 30% korting!

Luchtig en toegankelijk

Maar ook van het zwaardere werk zijn we niet vies. Tja, we zijn nu eenmaal vrouwen. Opkomen voor wat jou bezighoudt, hoort daar bij. Hoe? Ludieke antigeweldcampagnes, acties over rolverdelingen in het huishouden... VIVA-SVV vzw houdt de vinger aan de pols. We vertolken dan ook jouw stem op lokaal, provinciaal en Vlaams niveau.
 
Af en toe vrijblijvend deelnemen aan onze activiteiten, of op regelmatige basis in een afdeling bij jou in de buurt.

Deelnemen of vrijwilliger worden?

03 285 43 38
Je vindt ons ook op Facebook!

Vraag jouw gratis kennismakingspakket VIVA-SVV aan.  


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

Trekeropuit.be

Trekeropuit bundelt dagactiviteiten, trips en vakanties in binnen- en buitenland tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons

Heb je een vraag? Contacteer ons.

VIVA-SVV

03 285 43 38