S-Sport // Recreas: Multisport

Zin in beweging? Samen gaan we ervoor!

 

Sport op jouw maat …

Bij S-Sport // Recreas ontdek je heel wat sportieve activiteiten voor actieve 50-plussers of toegespitst op personen met een handicap. Heb je zin om te bewegen? Ontdek snel ons aanbod op jouw maat. Jij kiest waar je zin in hebt.

Pick & mix

Een fietstocht of wandeling in de natuur, samen de beentjes strekken tijdens onze lijndans, een sportieve vakantie of een strike gooien bij het bowlen.
Of kies je uit het uitgebreide menu laagdrempelige (aangepaste) G-sportactiviteiten?

Boccia, G-voetbal, rolstoelbasket, petanque, muurklimmen, sporttornooien en zo veel meer.
 
Wedden dat er ook iets voor jou tussen zit? En dat allemaal op jouw maat en tempo. Geen harde competitie maar samen werken aan een gezonde levensstijl.

… in jouw buurt!

S-Sport // Recreas heeft meer dan 90 sportclubs in onze provincie. Kom jij alleen of breng je wat vrienden mee? Onze sportclubs ontvangen je met open armen. Plezier maken we sowieso! Sluit je aan bij een van de sportclubs in jouw buurt
 
Als lid van S-Sport // Recreas krijg je 7 euro korting op het lidgeld van partnerorganisatie VFG. Voor maar 5 euro word je ook lid van VFG en kan je een jaar lang deelnemen aan  al hun activiteiten, uitstappen en reizen. VFG verdedigt je belangen en geeft je informatie op maat.
 

En dat allemaal voor maar 7 euro per jaar

Heb je er zin in? Word snel lid!
03 285 43 35
antwerpen@s-sportrecreas.be
www.s-sportrecreas.be 

Vraag jouw gratis S-Sport // Recreaspakket aan.

Boordevol ideeën en inspiratie om actief op stap te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe hobby’s te ontdekken en zo veel meer. 
 

Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

Trekeropuit.be

Trekeropuit bundelt dagactiviteiten, trips en vakanties in binnen- en buitenland tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons

Heb je een vraag? Contacteer ons.

S-Sport // Recreas

03 285 43 35