VFG voor nieuwsgierige personen met een beperking

Ieder zijn look, ieder zijn talent, iedereen zijn beperking, dat is VFG. Voor en door personen met een beperking, chronisch zieken en hun netwerk. Trek er samen met anderen op uit in lokale clubs of tijdens leuke daguitstappen en reizen. Laat jouw stem horen, verdedig je belangen en blijf steeds op de hoogte via up-to-date informatie.

 

Vrije tijd op maat

Zin om er op uit te trekken en te genieten? Speciaal voor jou organiseren we tal van onvergetelijke activiteiten en schitterende binnen- en buitenlandse reizen. Je kan ook wekelijks terecht bij een van onze lokale groepen. Als lid van De VoorZorg geniet je bovendien van zo’n 40% korting op alle activiteiten.
 
Wil je vrije tijd op maat? Waar en wanneer jij het wil? Samen bekijken we wat je graag doet en zoeken we een vereniging of club in je buurt.

Vrije tijd zoals jij het wilt, zodat je jezelf kan zijn. Want dat vinden we belangrijk. Jij ook?

Weet steeds meer

Raak je de weg soms kwijt in alle regelgeving? VFG biedt informatie op maat. Via telefoon, mail of via een van onze nieuwsbrieven of ledenmagazines. Eenvoudig en toegankelijk. Meer moet dat niet zijn.

OP-weg groep

Wil je graag een ondersteuningsplan (OP PVB) opmaken om een persoonsvolgend budget (PVB) aan te vragen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Sluit dan aan bij één van de OP-weg groepen van VFG.

Laat jouw stem horen

Wil jij ook graag je stem laten horen? We ondersteunen je graag om samen met ons jouw belangen te verdedigen op gemeentelijk, provinciaal, Vlaams en federaal niveau. Geen brug is te ver. Samen werken we aan een toegankelijke maatschappij.

Deelnemen of vrijwilliger worden

Heb je een persoonsvolgend budget (PVB)? Wist je dat hiermee ook vrijwilligers kunt inschakelen? Werk samen met VFG en wij zorgen ervoor dat je vrijwilligers verzekerd zijn en bieden je de nodige administratieve ondersteuning.

Lidmaatschap van VFG, niets dan voordelen:
  • Je ontvangt vier keer per jaar ons boeiend ledenblad 'Dialoog'.
  • Je kan, via een samenwerking met P&V, je elektrische rolstoel of scootmobiel voordelig verzekeren.
  • Je krijgt een interessant voordeeltarief voor de VAB pechverhelping in België, Nederland en Luxemburg.
  • Je krijgt korting bij  Mega Speelstad (Antwerpen), Prinsenpark (Retie), Domein Pietersheim (Lanaken).
  • Je krijgt een gratis boek bij bezoek aan de plantentuin van Meise.
  • En nog veel meer…

En dat allemaal voor amper 12 euro per jaar.

www.vfg.be
Antwerpen@vfg.be
03 285 43 34
www.facebook.com/vfgvzwantwerpen

Vraag jouw gratis VFG-kennismakingspakket aan.

 

Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

Informatie voor:

Trekeropuit.be

Trekeropuit bundelt dagactiviteiten, trips en vakanties in binnen- en buitenland tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons

Heb je een vraag? Contacteer ons.

VFG

03 285 43 34