JOETZ voor avontuurlijke kinderen en jongeren

Ontdekkend. Ondeugend. Onschuldig. Knotsgekke vakanties, oerdegelijke toffe monitorenopleidingen, interessante gezondheidsprojecten. Klein tot groot beleeft bij ons de beste tijd! Aan een interessante prijs. 

 

Op ontdekking

Ontdek de onvergetelijke vakanties in binnen- en buitenland. De kust, de Ardennen … tot Slovenië of Hongarije. Wil je een écht avontuur? Dan zijn de inleefreizen naar het Zuiden zeker de moeite waard.

Gezond?

Fun en bouwen aan een goede gezondheid gaan perfect samen. Werken aan bedplassen, overgewicht … we maken er een leuke vakantie van! Uiteraard met professionele begeleiding.

Een stapje verder

Bij JOETZ vzw kan je ook terecht voor een budgetvriendelijke en erkende opleiding tot monitor. Een onvergetelijke ervaring die je nooit meer loslaat.

Meer ...

JOETZ vzw biedt tal van gezondheidsprojecten aan die aansluiten bij de leefwereld van kinderen en jongeren. Met ludieke acties en campagnes geven we een tikkeltje opvoeding mee.

Kijk mee!

Bij JOETZ vzw volg je de avonturen van jouw kind via de vakantieblog. Leuke foto’s en een overzicht van de voorbije dagen!
 
JOETZ werkt zonder lidmaatschap. Iedereen is welkom. 
  
015 28 03 44
Je vindt ons ook op Facebook!

Vraag jouw gratis JOETZ-pakket aan.

Boordevol informatie en inspiratie voor jouw volgende avonturen.
 

Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

*De speelpleinwerking maakt deel uit van De Toekomst provincie Antwerpen vzw,  Désiré Boucherystraat 17, 2800 Mechelen. 

Trekeropuit.be

Trekeropuit bundelt dagactiviteiten, trips en vakanties in binnen- en buitenland tegen scherpe prijzen.

Vakantiepret op onze blog

Volg de avonturen van jouw kind via onze unieke vakantieblog. Leuke foto’s en een overzicht van de voorbije dagen!

Contacteer ons

Vragen of meer info? Contacteer ons nu.

Joetz

015 28 03 44