Trek erop uit

Een fantastisch dagje er tussenuit, een actieve midweek of 10 dagen genieten? In groep, met z’n 2 of lekker alleen. Het innovatieve ‘Trekeropuit’-team zoekt altijd de beste vakanties.

 

​Zin in een toffe, ontspannende of actieve reis? Een paar dagen of twee weken? Via trekeropuit.be vind je het allemaal.

Ons team zoekt steeds de beste vakanties voor de beste prijzen. Een dagje aan de kust of een citytrip naar het buiteland. Trekeropuit.be verzamelt alle soorten van reizen.

Leden van De VoorZorg krijgen er bovendien een extra korting bovenop!

Bekijk het aanbod op Trekeropuit.be

 

Vraag jouw gratis kennismakingspakket aan

 Krijg de smaak te pakken met ons gratis kennismakingspakket.


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

 

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering