Trek erop uit

Een fantastisch dagje er tussenuit, een actieve midweek of focus op mentale rust? In groep, met z’n 2 of lekker alleen. In binnen- en buitenland. Hier vind je het allemaal.

 

Toegankelijke informatie, een goed netwerk en ruimte voor ontspanning vormen mee de basis van een gezonde levensstijl. Via www.trekeropuit.be brengt De VoorZorg dit nog dichter naar jou.

Scherpe prijzen

Ben je lid van De VoorZorg provincie Antwerpen? Dan krijg je er bij elke boeking een korting van zo’n 30 % bovenop, tot wel 1000 euro per jaar! Een vakantie zoeken via trekeropuit.be is voor jou dus nog voordeliger. Wil je ook graag genieten van deze voordelen? Word snel en eenvoudig lid van De VoorZorg.

Trekeropuit.be weet raad

Voor de eerste keer met jouw baby op reis? Vragen over jouw reisverzekering? Op zoek naar hulpmiddelen die jouw ideale vakantie nog aangenamer maken? Op trekeropuit.be vind je tips en tricks.

Voor iedereen

Trekeropuit.be is er voor iedereen. Kinderen, volwassenen, plussers en gezinnen. Met of zonder een beperking. Dankzij onze ervaren partners vind je vast een vakantie op maat. Van de praktische organisatie hoef je je alvast niets aan te trekken. Dat doen onze partners voor jou.
 

S-Plus vzw, S-Sport // Recreas vzw, VIVA-SVV vzw, VFG vzw, JOETZ vzw en De toekomst vzw werken samen met De VoorZorg aan één Wereld van Vrije Tijd. Voor vrouwen, plussers, kinderen, jongeren en mensen met een handicap.

Bekijk het aanbod op Trekeropuit.be

Vraag jouw gratis kennismakingspakket aan

 Krijg de smaak te pakken met ons gratis kennismakingspakket.


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

 

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering