Visfilet in folie

Ingrediënten:

  • 450g worteltjes
  • 400g bleekselderij
  • 500g visfilet
  • 4 glazen water
  • dieetmargarine
  • dille
  • peper
  • citroensap
  • 4 stukken aluminiumfolie

 

Worteltjes en bleekselderij in blokjes snijden en op de folie leggen. De vis met citroensap besprenkelen, kruiden en op de groenten leggen. Bestrooien met de geknipte dille. De margarine er in klontjes over verdelen. De folie zorgvuldig dichtvouwen en de vis bij 200°C in 20 à 30 minuten gaar laten worden.
 
Volgens de webdiëtiste is dit recept geschikt voor:
  • cholesterolverlagend dieet
  • vezelrijk dieet
  • vermageringsdieet
  • zoutarm dieet
  • diabetesdieet
 
Kcal per portie
254
g KH
10,6
KH ruilwaarde
Bijna 1

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering