Tagliatelle met spinazie, vis en ei

Ingrediënten:

  • 450 g diepvriesspinazie
  • 1 teentje knoflook
  • peterselie
  • 250 g tagliatelle
  • 200 g gerookte zalm
  • 4 eieren

 

Oven voorverwarmen op 250 °C. Intussen de spinazie volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Knoflook pellen en snipperen. Peterselie schoonmaken en fijnhakken. Knoflook, de helft van peterselie en een halve theelepel peper toevoegen aan de spinazie. Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Tagliatelle opgedraaid als nestjes in vier ovenvaste schaaltjes leggen. Spinazie en zalmsnippers erover verdelen. Boven elk schaaltje 1 ei breken, bestrooien met zout en peper. Schaaltjes in midden van oven zetten, ei in ca. 5 min gaar laten worden. Elk schaaltje op bord zetten en bestrooien met rest van peterselie.

Volgens de webdiëtiste is dit recept geschikt voor:
  • vermageringsdieet
  • cholesterolverlagend dieet
  • vezelrijk dieet
  • diabetesdieet
 
 
kcal per portie
417
g KH
47,3
KH ruilwaarde
4
 

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering