Gegrilde kabeljauw met romige mosterdsaus

Ingrediënten:

  • 4 kabeljauwmoten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels mosterd
  • 200 ml sojadrank
  • scheutje citroensap
  • peper van de molen en eventueel wat zout

 

​Spoel de kabeljauwmoten en dep droog. Bestrijk met olijfolie en flink wat mosterd, bestrooi met zout en peper. Schuif onder de hete grill en laat aan beide kanten gedurende 5' goudgeel worden. Verwarm intussen de sojadrank in een pannetje op zacht vuur, roer er 2 eetlepels mosterd en een beetje citroensap door. Zout en peper lichtjes en laat indampen. Overgiet de vis met de saus en dien dadelijk op.
 
Volgens de webdiëtiste is dit recept geschikt voor:
  • cholesterolverlagend dieet

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering