Beursje van vers fruit op de barbecue

Ingrediënten:

  • 400 g fruit (afhankelijk van het seizoen: vb. appel, peer, sinaasappel, druiven, aardbeien, kiwi, meloen, …)
  • 4 kl vloeibare honing
  • 4 kl Grand Marnier
  • 1 snuifje kaneel
  • 8 bolletjes citroensorbet

 

Maak het fruit schoon en snijd het in stukjes. Neem 4 vellen aluminiumfolie en verdeel er het fruit over. Strooi er wat kaneel over. Maak een beursje, laat bovenaan een opening. Giet in elk pakje 1 el honing en 1 el Grand Marnier.
Zet de pakjes op een warme barbecuerooster gedurende 8 tot 10 min.
Maak de pakjes een beetje open en schep er 2 bollen citroensorbet op.
 
Volgens de webdiëtiste is dit recept geschikt voor:
  • cholesterolverlagend dieet
  • gewone voeding

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering