Hoe druk heb jij het

Hoe druk heb jij het

  • De enquête ‘hoe druk heb jij het?’ peilt hoeveel druk je ervaart en hoe het met je gaat. De ontvangen informatie wordt niet gebruikt voor commerciële doelen. We geven geen gegevens door aan derde partijen. De resultaten van het onderzoek dienen voor intern gebruik en zullen anoniem verwerkt en gepubliceerd worden.
  • Alle data zullen vertrouwelijk behandeld worden.- Deelnemen aan deze studie is anoniem en vrijwillig. Informatie die jou kan identificeren (bijvoorbeeld je e-mailadres als je dat opgeeft) wordt verwijderd vanaf het moment dat de prijzen zijn uitgereikt. Je vindt het wedstrijdreglement hier.
  • Niemand zal geïnformeerd worden over het feit dat je deelnam of niet. Je bent vrij om je deelname aan de studie te stoppen op elk moment. We hopen natuurlijk dat je de vragenlijst volledig invult, omdat het enkel dan ons de nodige informatie kan bezorgen. Jouw deelname in deze studie is zeer belangrijk voor ons.
  • De Socialistische Mutualiteiten nemen alle noodzakelijke maatregelen om in orde te zijn met de richtlijnen i.v.m. databescherming. Als je wil kan je je data zien, aanpassen, laten verwijderen of als je vragen hebt, kan je contact opnemen met gezondheidsbevordering@socmut.be.​​

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering