Vormingen op maat

​Ziekenfonds De VoorZorg vindt het belangrijk om mensen te informeren. Elke dag opnieuw geven we onze leden de juiste informatie, advies en een persoonlijke dienstverlening.

Onze organisatie herbergt heel wat specifieke kennis en know-how binnen diverse thema’s: van de sociale wetgeving tot gezondheidsthema’s.

Die kennis delen we graag met jou. Daarom bieden we vormingen aan op maat van jouw vereniging, bedrijf of organisatie aan een democratische prijs of gratis. ​​​

 

Ontdek alles over het aanbod in onze brochure

Schrijf je in voor één van onze vormingen 

Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

​​

Meer info?

03 285 43 53
Een vorming boek je best minimum 6 weken op voorhand.
 
 

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering