Je bent hier:

HomeContact

Contact

Online contact

Betaling doktersbriefjes

Stop je doktersbriefjes gratis in de Xpresbus (witte brievenbus) of verstuur ze met de post. Je kunt 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 posten. Na het uitvoeren van enkele verplichte controles storten we je geld op je rekening. Let op, de verwerking tussen banken kan ook enige tijd in beslag nemen.
 
Onze Xpresbussen vind je aan elk kantoor van De VoorZorg en op heel wat andere plaatsen verspreid over de hele provincie. De Xpresbus aan een kantoor wordt elke dag dat het kantoor open is gelicht. Andere bussen worden 1 of 2 keer per week geledigd. Dit staat steeds vermeld op de brievenbus.
 
Diende je meerdere getuigschriften samen in? Dan is het toch mogelijk dat de betalingen gespreid gebeuren en dat er enkele dagen verstrijken tussen de verschillende betalingen.

Kantoren en openingsuren

Je kan de openingsuren van de kantoren, alle locaties van onze brievenbussen en de zituren van de diensten maatschappelijk werk of pensioenservice online opzoeken. Ga naar de kantorenzoek.

Algemeen contact 

De VoorZorg Antwerpen
Sint-Bernardsesteenweg 200
2020 Antwerpen
tel. 03 285 44 44
fax 03 285 46 16
 
Wil je documenten mailen, mail dan naar info.304@devoorzorg.be. Vermeld altijd je rijksregisternummer op het document of in het onderwerp.

Thuiszorg aanvragen? 

Bel 0800 97 520 (gratis).