​​

Waarom kiezen voor De Voorzorg? 

 

  • Lage bijdrage: 4,50 euro per lidboekje/per maand
  • Wij betalen cash uit 
  • Eén nummer voor al je zorgvragen: 011 22 44 22
  • Bodes die aan huis komen 
  • Veel kantoren verspreid over Limburg
  • Heb je een probleem: wij lossen het op! 

Zoek een kantoor in je buurt

Openingsuren en diensten

Op de kantoorpagina kan je een 'eigen' kantoor kiezen

Op 15 en 16 november is de Limburghal in Genk weer dé plek bij uitstek om baby- en kinderspulletjes te vinden tegen een spotprijs. Vanwege het enorme succes van voorgaande jaren wordt de beurs voor het eerst een heel weekend lang georganiseerd en opnieuw valt er hier veel te beleven...!
Dinsdag 14 oktober brengt Telefacts (VTM) een reportage over de tarieven van geneesheer-specialisten. Je betaalt heel wat minder wanneer je zorgverlener geconventioneerd is. Een niet-geconventioneerde zorgverlener mag zijn honorarium vrij bepalen. Raadpleeg onze zoekmodule om een geconventioneerde arts te zoeken.
​Op 22 oktober organiseert VFG in samenwerking met De Voorzorg opnieuw Micromix, de playback-en freepodiumwedstrijd voor mensen met een beperking. Topact dit jaar is niemand minder dan Belle Perez. Sean Dhondt en Rudi Moesen (TVL) presenteren het feest.

Vacature


Krijg je het helemaal warm van ’t idee om te werken in een jeugdorganisatie? Gaat jouw hoofd helemaal bruisen van ideeën rond creatieve en vernieuwende vakanties en activiteiten voor kinderen en jongeren? Dan word jij misschien wel onze nieuwe coördinator jongerenwerking!